Nuohous

Nuohouspalvelu Kai Timonen tarjoaa nuohouspalveluita Oulun seudun alueella luotettavasti ja edullisesti. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä. Vuosittainen hormien ja tulisijojen nuohous pitää huolta niiden kunnosta, joka voi pelastaa myöhemmin suuremmalta vahingolta. Puhdas savuhormi ja tulisija toimii myös taloudellisemmin ja puhtaammin.

Nuohouspalvelut nopeasti ja edullisesti Oulussa ja lähikuntien alueella.

Teemme nuohouksia Oulussa ja lähikunnissa. Tarvittaessa myös pidemmällä. Voit varata nuohouksen joko soittamalla asiakaspalveluumme 044 9803066, yhteydenottolomakkeella tai varaamalla nuohouksen suoraan verkosta. Hinnoittelumme on selkeää ja annammekin aina tarkan hinnan koko projektista ennen työn suorittamista.

Ohjeita puun polttamiseen.

Mitä nuohoukseen sisältyy?

Työ sisältää paljon toimenpiteitä, jotka varmistavat laadukkaan ja turvallisen työn suorituksen. Ennen nuohousta valmistelemme työtä mm. sulkemalla ilmanvaihdon, suojaamalla tarvittavat osat sekä avaamalla kaikki savupellit.

Valmistelun jälkeen nuohoamme savuhormin sekä tulisijat. Keräämme kaiken nuohouksessa kertyneen jätteen ja toimitamme sen tarvittaessa paloturvallisesti eteenpäin. Voimme myös auttaa kaikissa nuohoukseen ja tulisijoihin liittyvissä kysymyksissä.

Kuinka usein nuohous täytyy tehdä?

Tulisijat ja savuhormit on nuohottava riittävän usein ottaen huomioon niiden käyttöaste ja rakenne sekä käytetty polttoaine. Vakituiseen asumiseen käytetyissä rakennuksissa tulisijat ja savuhormit on kuitenkin nuohottava vähintään vuoden välein, ja vapaa-ajan asumiseen käytetyissä rakennuksissa vähintään kolmen vuoden välein.

Käyttämätöntä tulisijaa ja savuhormia ei tarvitse nuohota. Kolme vuotta käyttämättä ollut tulisija ja savuhormi on nuohottava ennen käyttöönottoa.

Lisätietoja nuohouksen liittyvästä laista täällä.

Nuohous täytyy tehdä vuosittain
Nuohous täytyy tehdä vuosittain

Paljonko nuohous maksaa?

Kiinteistökohtainen hinta on aina vähintään 54 euroa.

Työhön saattaa tulla lisäkustannuksia mm. erityisen pitkästä ajomatkasta. Jos haluat varmistaa hinnan, niin voit soittaa asiakaspalveluumme 044 9803066 tai tarkastaa hinnan oheisesta taulukosta.

Palvelu Hinta € / kpl
Ensimmäinen hormi 23
Muut hormit 5
Varaava takka 16
Kiuas 16
Takkaleivinuuni 26
Liesi 26
Lämmitysuuni 16
Vesipata 26
Kamina 16
Avotakka ja keskuslämmityskattila Ajan mukaan. Väh 5 €

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron 24% 

Mikäli tulisija tai hormi on normaalia nokisempi ja työtä ei saada suoritettua sille varatussa ajassa, käytetään työstä tuntiveloitusta. Tuntiveloituksemme on 65 euroa.

Esimerkiksi jos huoneistossa on nuohottavana kiuas ja takka tulee hinnaksi 60€ (Ensimmäinen hormi 23€ + seuraava hormi 5€ + kiuas 16€ + varaava takka 16€)

Huom. Kiinteistökohtainen hinta on aina vähintään 54 euroa ja vapaa-ajan asuntojen kohdalla vähintään 75 euroa.